Rychle / jednoduše / zdravě

Přílohy

Samotný čerstvý podušený špenát nemusí každého nadchnout. Zkuste z něj vyrobit špenátové brambory, je to moc dobré ...
Další skvělý způsob, jak využít cuketu. Vhodné obzvlášť pro ty, kteří nemohou konzumovat klasické zelí, i když tu chuť mají rádi.
Nejsou brambory jako brambory. Stačí vědět, jak je správně udělat, abychom zachovali co nejvíce vitaminů.
Zkuste udělat z obyčejných brambor zajímavou a chuťově atraktivní přílohu + TIP, jak vlastně nejlépe vařit brambory.
Stačí pár triků a máte ty nejlepší pečené brambory. Koho by bavilo jíst pořád vařené potraviny. Občas přijde chuť na něco zajímavějšího.
Zkuste rýži zase v jiné podobě. Pečená rýže v troubě má jednu velkou výhodu - nemůžete ji rozvařit a její příprava je téměř bez práce.
Pokud kynutý knedlík, tak jedině domácí. To si ho totiž můžete připravit s celozrnnou moukou. Jsou úžasné.
Jednoduchý těstovinový salát, nejlepší pořádně vychlazený.
Někdy se uvaří rýže více, než je potřeba. Tady je jedna z možností, jak ji využít.