Rychle / jednoduše / zdravě

Přílohy

Batáty můžete použít stejně jako brambory. Vyrobit z nich kaši, placky, skvělé jsou pečené. Lze si je velmi snadno oblíbit díky jejich jedinečné chuti.
Udělat hranolky neznamená jen vytáhnout ty bramborové z mrazáku a usmažit je ve friťáku.
Výborné bramboráky, které Vás nadchnou svojí křupavostí. V kombinaci se zeleninou a domácím koprovým dipem stojí zato.
Kdo říká, že by měly být hranolky jen z brambor? Zkuste ty z celeru, jsou přímo skvělé.
Udělat dobrou rýži není jen tak. Jak vám v tom může pomoci peřina?
K rybě či masu nemusíte podávat jen brambory či kaši a nich. Zdravější volbou je zelenina. Třeba tyhle kapustičky jsou skvostné ...
Když dostanete chuť na knedlíky, nemusíte je nutně dělat jen z bílé mouky...
Poslední dobou čím dál více lidí stojí o odlehčené varianty bramborového salátu. Existují a jsou stejně tak dobré, jako tradiční salát.
Děti hranolky milují - o tom žádná. Co jim je udělat doma, zdravěji ...