Rychle / jednoduše / zdravě

Bez masa

Ze svazku ředkviček a vajec máte během chvíle osvědčenou pomazánku, která je jemná, nepálí. Vynikající je na celozrnném žitném chlebu nebo křehkých křupavých knackebrotech.
Do zlatova pečená zelenina v troubě se hodí jako příloha. Když se mrkev potře medovou marinádou a zeleninu namáčíme do jogurtového dipu, je to skvělá chuťovka!
Rychle hotová krémová zeleninová polévka bez mouky. Snadná na přípravu. Opečené kostičky sýra jí dodají sytost, opražená semínka zase báječnou křupavost.
Hřejivá voňavá a hustá polévka plná výživných ingrediencí. Kombinace čočky a jahel zajistí její sytost. Příprava je velmi jednoduchá, zcela se obejdete bez mouky.
Vláčné, voňavé a křehké karbanátky bez masa. Základ tvoří výživné fazole adzuki. Ve spojení s opečenou cibulkou, česnekem a rajčatovou pastou je o výraznou chuť postaráno...
Extra jednoduchý recept, který překvapí svojí atraktivní chutí. Lahodný kořeněný květák a pečená, lehce křupavá cizrna...S domácím jogurtovým dipem perfektní!
Tofu knedlíčky jsou skvělou možností, jak i bez masa doplnit polévku o bílkoviny. Díky pečení v troubě drží pohromadě a lépe chutnají.
Sandwich, se kterým není žádná nuda. Rozpečený sýr a "zelená bomba" quacamole zajistí perfektní chuť. A ještě je krásný na pohled. 🙂
Pikantní šťavnatá směs z fazolí Adzuki je velmi jednoduchá na přípravu. Hodí se k rýži, ale také k chlebovým plackám. Výživné a chutěmi nabité jídlo.