Rychle / jednoduše / zdravě

Jednou za čas

Kedlubna. To je takový vděčný zeleninový univerzál. Vyrobíte z ní kedlubnové zelí, polévku, placičky, můžete ji plnit, použít jako základ na lasagne a vyrobit z ní třeba i chipsy. Jsou báječné!
Velmi jedlé tyčinky, které mohou posloužit jako domácí slaná chuťovka nebo jako příloha ke krémovým zeleninovým polévkám.
Z meruňkového Šmakouna lze během minuty pomocí mixéru vyrobit krém, který můžete využít na dezerty, nebo jím naplnit různé záviny či šátečky. Já jsem si ho vyladila ještě meruňkovým džemem...
Výborné bramboráky, které Vás nadchnou svojí křupavostí. V kombinaci se zeleninou a domácím koprovým dipem stojí zato.
Chleba ve vajíčku může být mastná strašně nezdravá večeře nebo ho můžete udělat zdravěji, když se doma nakupí chleba, který už volá po zpracování.