Rychle / jednoduše / zdravě
Výborné těstoviny uvařené "al dente" promíchané s jednoduchou zeleninovou omáčku ve francouzském duchu. Pořádná porce zeleniny doplněná o výrazné olivy a sýr. Syté jídlo, které však nezazdí žaludek.
Jednoduchá krémová polévka bez mouky, jejíž základ tvoří cukety. Brambory vyladí konzistenci, smetana dodá jemnost a příjemnou chuť. Posypaná křupavými semínky nebo křupavou naklíčenou pohankou je hned o level nahoře.
Vychytaná verze pomazánky z čerstvých rajčat. Výrazná intenzivní chuť a kompaktní konzistence. Skvělý tip, jak využít zralá rajčata a zároveň mít něco zdravého domácího k namazání.
Když zbydou buřty z opékání, přijde na řadu vděčný a na přípravu rychlý bramborový buřtguláš. Perfektně dochucený, akorát hustý. Plný hrnec jídla raz dva. Klasicky s kouskem chleba nejlepší.
Jednoduchá a rychle připravená pomazánka z mraženého hrášku. Skvělá chuť a atraktivní barva ji předurčuje zazářit na tenkých křupavých krekrech. Lehká svačinka, chuťovka, zajímavé pohoštění...👍
Na přípravu nenáročné bezmasé jídlo, jehož šťavnatost zajišťuje pořádná porce vychytaného podušeného kysaného zelí. Opečené tofu jídlo doplní o další chuť a rostlinné bílkoviny. Vhodné i jako jídlo do krabičky.
Praktický článek, který je rychlým průvodcem na téma "Jak v praxi správně používat jáhlovou mouku". Jáhlová mouka má všestranné využití a je perfektním pomocníkem moderní kuchyně. Díky své jemné chuti a světlé barvě perfektně zapadne do palačinek či klasických českých omáček. Inspirujte se konkrétními tipy a recepty.
Vychytané těsto na jednoduché bezlepkové sušenky plné výživných ingrediencí. Křehké, voňavé, sladké. Nedrobí se a jsou akorát pevné, takže snesou i cestu v krabičce. Vhodné pro celiaky a všechny lidi, kteří preferují domácí sladkosti bez bílé mouky.
Rychlé a vychytané těsto, se kterým se velmi dobře pracuje. Díky kefíru jsou bezlepkové lívanečky vláčné a chuťově atraktivní. Jáhlová mouka je nutričně obohatí, tvarohový krém zase doplní o další bílkoviny.