Rychle / jednoduše / zdravě

Zdravé pomazánky

Krátce povařené růžičky květáku perfektně poslouží jako základ dobré domácí pomazánky. Vejce a žervé jí dodají hutnou konzistenci a sytost. Ideální pro ty, kteří preferují domácí odlehčené verze tradičních pomazánek.
Pomazánka, do které snadno zakomponujete celou papriku. Výrazná niva a červená cibulka jí dodají šmrnc. Domácí pomazánka z kvalitních surovin je perfektní na čerstvém chlebu.🙂
Skvělá rychlá pomazánka, která vyřeší snídani, svačinu či rychlou večeři. Plná kvalitních bílkovin. Hodí se na žitný chleba, celozrnný rohlík i křehké chlebíky.
Vajíčková pomazánka je výborná i ve své základní verzi. Občas je však chuť dát jí šmrnc další zajímavou ingrediencí. Třeba výraznou Nivou, která navíc pomazánce dodá hezky mazlavou konzistenci.
Jednoduchá a přitom velmi zajímavá pomazánka z vláčného sýru camembert, která se hodí jak na chleba, tak na jednohubky. Hotová je raz dva! Připravit ji můžete i v dietní variantě.😉
Cuketovou pomazánku dostanete na úplně jiný level, když cuketu předem upečete v troubě. Doplněná o výrazný tvrdý sýr má pomazánka plnou intenzivní chuť a je hutná. Neteče, takže se hodí i do tortill a sendvičů.
Jednoduchá nízkokalorická pomazánka s vysokým obsahem bílkovin a svěží okurkou. S malým fíglem má skvělou konzistenci a perfektně drží na křupavých chlebech.
Připravit si domácí rostlinnou paštiku je velmi snadné. Vyladíte si nejen složení, ale i chuť. Výhodou jsou také nižší náklady. Jako základ vám poslouží běžně dostupné žampiony.
Poctivá domácí tuňáková pomazánka, na kterou mám ingredience v zásobách vždy. Výborná a rychle připravená porce bílkovin.👍