Rychle / jednoduše / zdravě

Zdravé pomazánky

Výborná krémová luštěninová pomazánka, která je hotová za pár minut. Cizrna jako základ pomazánky vyniká v tom, že můžeme její jemnou chuť pokaždé změnit díky jiné výrazné ingredienci. Teď to jsou sušená nakládaná rajčata.
Křupavé topinky s bohatou vrstvou čistě rostlinné směsi, jejíž základ tvoří hlíva, tofu a cuketa. Správné dochucení zajistí výraznou chuť.🙂
Mít doma v zásobách 1 balení kvalitních baltických rybiček se hodí. Obzvlášť, když je chuť na dobrou domácí pomazánku s čerstvým chlebem. Orestovaná kořenová zelenina jí dodá nejen vlákninu, ale i jemnější chuť.🙂
Pórek má jedinečnou chuť, která vynikne v polévkách, salátech, slaných koláčích, ale také pomazánkách. Tady je jedna osvědčená...
Spojení výrazné makrely, smetanového sýra a šťavnaté cukety je povedené! Během pár minut je na stole výborná domácí pomazánka...
Takovou pomazánku nikde nekoupíte. Takovou je třeba si vyrobit doma. Je to rychlé, jednoduché a výsledek výborný! 👍
Chroupat celé ředkvičky může být pro někoho příliš intenzivní. Pokud z nich uděláte pomazánku, zjemníte tím jejich chuť a vyřešíte otázku "co na chleba?"
Uzený losos je velmi výraznou ingrediencí. Dokáže dodat luxusní chuť těstovinám, salátům, krémovým zeleninovým polévkám a pomazánkám. Obzvlášť v kombinaci s koprem a citrónem.
Tato pomazánka je výborná nejen na pečivo, ale také na křupavé tousty či k bramborám na loupačku.