Všechny recepty na myšičce

Štítky receptů

Vláčná bezlepková bábovka ze zakysaného podmáslí

Vychytaná bábovka, kterou ocení celiaci nebo všichni, kdo dávají přednost moučníkům bez lepku. Skvělá konzistence díky podmáslí, chuť podtrhne kakao...

Palačinky z ovesných vloček a jáhlové mouky – plněné povidly a Skyrem

Výživné palačinky zcela bez "bílé" mouky. Vychytaný postup a poměr ingrediencí. Voňavé skořicové těsto doplněné o sladká povidla a hustý...

Vychytané francouzské brambory

Francouzské brambory plné výrazné chuti. Nahoře do zlatova zapečené, uvnitř smetanově vláčné. O poslední porci je vždy rvačka.🙂...

Borůvkový dezert z chia semínek – výživná svačinka

Dezert zajímavý barvou, konzistencí i výživnou hodnotou. Umíchaný během minutky. Pak jen nechejte chia semínka několik hodin bobtnat v mixu...

Krémová cizrna na kari – rostlinné jídlo

Talíř plný lahodné, syté, voňavé a krémové omáčky s bohatou porcí luštěniny cizrny. Jídlo snadné na přípravu, skvělé s jasmínovou...

Přirozeně hustá vločková polévka se zeleninou

Jak naservírovat hustou a výživnou polévku do 30 minut? Snadno! Stačí mít vločky, oblíbenou zeleninu a 1 vejce. S kvalitním...

Krémová batátová polévka s pórkem – dochucená ajvarem a opraženými slunečnicovými semínky

Na přípravu snadná zeleninová polévka. Sladké batáty jsou vyvážené pórkem a ajvarem. Chuť je dotažena k dokonalosti díky rostlinné smetaně...

Květákové placičky s cheddarem pečené v troubě

Plný plech výborných květákovo sýrových placiček. Bez smažení a přepáleného oleje. Pohodlná příprava v troubě. Hlavní roli hraje květák a...

Květákové placičky s cheddarem pečené v troubě

Plný plech výborných květákovo sýrových placiček. Bez smažení a přepáleného oleje. Pohodlná příprava v troubě. Hlavní roli hraje květák a...

Topinky s voňavou žampionovou směsí

Šťavnatá směs s pórkem, žampiony a vejci voňavá po houbovém koření. Nejlepší na křupavých topinkách nebo toustech. Do 15 minut...

Krémová černá čočka na kari se zeleninou a kokosovým mlékem – rostlinné jídlo

Plná pánev krémového luštěninového jídla. Černá čočka patří do moderní kuchyně. Když ji uvaříte se zeleninou, kokosovým mlékem a ochutíte...

Šťavnatý moučník s jablky a tvarohem – z mrkvového těsta bez cukru

Křehké a přirozeně sladké mrkvové těsto, na něm bohatá a vláčná jablečná náplň. Tvarohová vrstva dodá moučníku sytost a krémovost....

Hustá rajčatová omáčka s fazolemi adzuki – k těstovinám

Rajčatová omáčka nemusí být jen z rajčat! Pěkně se do ní dají zakomponovat i luštěniny. Tentokrát to jsou krásně fialové...

Jablka v křupavém těstíčku – sladká chuťovka nebo rychlý dezert

Dezert připravený do 15 minut. Kolečka šťavnatých jablek schovaná ve výborném těstíčku. Rychlé a snadné na přípravu, z dostupných ingrediencí....

Bramboračka s hlívou ústřičnou – zahuštěná cibulovou jíškou a pohankovou krupicí

Hustá bramboračka s pořádnou porcí zdravé hlívy ústřičné. Orestovaná cibulka dodá polévce skvělou chuť, majoránka a česnek zase typickou vůni....

Pomazánka ze Skyru se sušenými rajčaty a kapary – nízkotučná svačinka bohatá na bílkoviny

Základ pomazánky tvoří nízkotučný, hustý a na bílkoviny bohatý mléčný výrobek Skyr. Chuťově ho perfektně obohatí kombinace sušených rajčat, kaparů...

Krůtí maso ve smetanové paprikové omáčce

Měkké krůtí maso v krémové omáčce, která obsahuje nejen smetanu a koření, ale i zeleninu. Snadné na přípravu. Skvělé s...

Výborná krupicová kaše – Jak ji udělat tradičně i bez pšeničné krupičky

Dopřát si chuť klasické vařené krupicové kaše lze i jiným způsobem. A dokonce bez lepku. Místo pšeničné krupice použijte krupici...

Tarhoňa na cibulce s orestovaným tofu, hráškem a paprikou

Drobné těstoviny Tarhoňa připravené podle tradičního způsobu jsou skvělým základem pro rychlé jídlo. Tarhoňa je promíchaná s voňavou cibulkou, orestovaným...

Pikantní tofu pomazánka s Moravankou

Vegetariánská verze známé pomazánky. Nakládaná zelenina Moravanka zajistí typickou a pikantní chuť, rozmixované ochucené tofu zase dodá skvělou konzistenci. Hodí...
Click Here

Reklama partnera myšičky