K tomuto receptu na vysvětlenou…Pokud chcete, aby byl výsledek křupavý, je třeba jablka osmažit nebo opéct na dostatečném množství rozpáleného tuku.
Já tyto “procedury” na pánvi provozuji minimálně, u tohoto receptu to ovšem stojí zato.🙂 Výsledek beru jako chuťovku, dezert. Zkrátka něco, čeho jeden člověk nesní velký talíř…
Smažená jablka v těstíčku dělám výjimečně, zato kynuté jablečné lívance nebo jablečné vafle dělám častěji.🙂
Na internetu naleznete různé poměry vajec, mléka a mouky. Já jsem si vychytala tuto recepturu z 1 vejce, která akorát stačí na kolečka ze 2 jablek.🙂
> ☝️Další recept s jablky? Doporučuji vyzkoušet tento křehký mrkvový závin s jablky
Ať se vám recepty s jablky povedou!🙂
Sdílet recept myšičky na: