Rychle / jednoduše / zdravě

Bez lepku

Když přijde sezóna květáků a cuket, hodí se každá inspirace, jak je využít. Do jídla pak výborně zapadá i tofu, které je hotové raz dva. V kombinaci s kořením kari povedené ...
Vyrobit opečené polentové kostky je snadné a rychlé. Pak už je na vás, zda je využijete jako základ sladkého dezertu, nebo si je obložíte sýrem.
Jáhlové vločky jsou dobrým pomocníkem zdravé moderní kuchyně. Dokážou zahustit jakékoliv jídlo, zrovnatak poslouží na přípravu rychlé kaše.
Vyzkoušejte jeden z mých nápadů, jak prakticky využít jáhly i pohanku.
Zeleninová polévka, kterou máte za pár minut hotovou a je vhodná pro děti asi od 8 měsíců věku.
Jeden z mých nápadů, jak využít červenou řepu, která je mnohem víc než kyselý kompot ze školní jídelny.
Rychlá varianta špenátové polévky, která je vhodná pro nejmenší děti.
Obilné kaše vařené z celých obilovin patří obecně k těm zdravým snídaním.Jejich příprava je jednodušší, než si možná myslíte :)
Jednoduchý nápad, co s celerem, že jednodušší už snad být ani nemůže :-)