Podzimní noky na oranžovo

Noky se zeleninou

Zkuste tento báječný recept na zeleninové noky, díky kterému do sebe dostanete porci zdraví prospěšných látek.

Zdravá celerovo-mrkvová pomazánka

Zdravá celerovo-mrkvová pomazánka

Možná si říkáte, že vám celer nechutná, přesto tuto úžasnou pomazánku zkuste. Celer za syrova v pomazánce chutná opravdu jinak, než známe jeho klasickou chuť ve vývarech.

Domácí brumíci

Domácí brumíci

Zkuste svým dětem udělat radost domácími brumíky. Tito brumíci se nedrobí, takže se dětem dobře jí.

Pomazánka z červené čočky

Pomazánka z červené čočky

Většina pomazánek obsahuje mléčný výrobek. Občas to chce prostřídat a vyzkoušet luštěninové pomazánky. Jsou velice zdravé a vydatné.

Fazolky na kyselo

Fazolky na kyselo

Fazolky na kyselo chutnají dospělým i dětem. Další skvělý recept, jak upravit zeleninu.

Tvarohová pomazánka s olivami

Tvarohová pomazánka s olivami

Tuto zdravou pomazánku si můžete udělat více či méně olivovou, záleží, jak moc se s olivami kamarádíte. V této pomazánce nejsou zas až tak výrazné, proto by mohla chutnat i těm, kteří si olivy normálně nedávají.

Jihočeská lepenice

Jihočeská lepenice

Já jsem si lepenici oblíbila zaprvé proto, že je fakt dobrá, zadruhé proto, že je to super způsob, jak do sebe dostat dávku kysaného zelí, které je zdraví tolik prospěšné. Stojí za vyzkoušení!

Zatím nejlepší tvarohová bábovka

Nejlepší tvarohová bábovka

Vyzkoušejte tuto tvarohovou bábovku, která se nedrobí a nádherně voní. Poměry ingrediencí jsou vychytané tak, aby výsledek stál za to.

Cizrnový guláš

Cizrnový guláš

Cizrnový guláš je další skvělou možností, jak naložit s cizrnou.

Sýrový salát se šunkou a ovocem

Sýrový salát se šunkou a ovocem

Jak je známo, k sýru i šunce ovocné chutě jdou. Salát je vhodný jako příloha ke grilování nebo při různých oslavách. Každopádně si ho můžete doma udělat jen tak a zakousnout k němu na sucho opečený, nejlépe celozrnný, toust.

Valašský kontrabáš

Valašský kontrabáš

Kdo ho nezkusí nepozná, jak je kontrabáš skvělé jídlo. Tato valašská specialita bude z pekáčku mizet tak dlouho, až se bude blýskat čistotou 🙂