Krémová cizrnová polévka s chlebovými krutony

Sytá, hustá a krémová luštěninová polévka, jejíž základ tvoří cizrna. Jednoduchá na přípravu….Zjemněná smetanou a doplněná o domácí křupavé chlebové krutony je výborná!
Rýžové nudle s tofu a žampiony

Orestovaná zelenina s tofu, žampiony a vaječnou omeletou promíchaná s rýžovými nudlemi. Vše zakápnuté jednoduchou výraznou zálivkou a posypané křupavými arašídy. Rychlé jídlo plné různých chutí…
Sladké proteinové kuličky – jednoduché na přípravu, extra vláčné

Proteinové či energetické tyčinky často obsahují ingredience, které nám nemusí vyhovovat. Vyrobit si vlastní z pár ingrediencí je přitom tak jednoduché. Ve formě kuliček jsou navíc extra praktické!
Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Jednoduché placky jen ze 3 základních ingrediencí. Uvnitř vláčné, na povrchu křupavé. Když jsou ještě teplé, chutnají perfektně s hustým domácím jogurtovo-bylinkovým dipem.
Žampionová paštika – rostlinná, bez masa

Připravit si domácí rostlinnou paštiku je velmi snadné. Vyladíte si nejen složení, ale i chuť. Výhodou jsou také nižší náklady. Jako základ vám poslouží běžně dostupné žampiony.
Jednoduchá tuňáková pomazánka s tvarohem

Poctivá domácí tuňáková pomazánka, na kterou mám ingredience v zásobách vždy. Výborná a rychle připravená porce bílkovin.👍
Zeleninový salát s marinovaným kuřecím masem a domácím jogurtovým dresinkem

Křupavá zelenina obalená výrazným jogurtovo-sýrovým dresinkem doplněná o porci bílkovin v podobě marinovaného a opečeného kuřecího masa.
Špenátové halušky s krémovou omáčkou se žampiony a nivou

Z uvařeného špenátového pyré velmi snadno připravíte domácí halušky. Nejvíc k nim sedí výrazné ingredience jako bryndza nebo domácí smetanová omáčka se žampiony, nivou a schwarzwaldskou šunkou.
Slaný závin s kysaným zelím – domácí tvarohové těsto

Když slaný závin, tak z domácího těsta. Vyzkoušeného tvarohového.🙂 Šťavnatá a bohatá náplň z kysaného zelí je jednou ze skvělých variant. Výborná svačinka nebo pohoštění.👍
Nastavovaná kaše s kroupami a česnekem – staročeská klasika

Jednoduché tradiční jídlo, které přežije generace. Kaše nastavená kroupami voňavá po česneku a majoránce. S pořádnou porcí orestované cibulky a volským okem máte chutěmi nabitou porci.
Kapr na kmíně s jarním bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem nemusí být jen štědrovečerní záležitost. Zkuste ho jednoduše opéct s kmínem na másle a k němu udělat svěží a odlehčený bramborový salát.
Gulášovka z hlívy ústřičné – zahuštěná bez mouky

Tradiční chuť a vůni gulášovky si můžete dopřát i bez masa či uzeniny. Osvědčený recept s hlívou je skvělá alternativa. Polévku lze navíc snadno zahustit i bez mouky.🙂
Kuřecí vývar s jemnou kořenovou zeleninou a domácí strouhanou zavářkou

Výborná domácí polévka, jejíž základ tvoří silný kuřecí vývar. Na jemno nastrouhaná kořenová zelenina a jednoduchá tradiční zavářka dodají vývaru zase jiný charakter.👍
Ořechové lívanečky bez mouky – jen ze 3 ingrediencí

Jednoduchý recept na lívanečky bez kynutí, které jsou nadýchané, vláčné a díky ořechům syté. S kopečkem zakysané smetany a rozmačkaným bobulovitým ovocem jsou perfektní.
Křupavé kuřecí řízky v jogurtu obalené v kukuřičných lupíncích – pečené v troubě

Snadný a velmi pohodlný způsob přípravy řízků. Uvnitř jsou měkké a šťavnaté, na povrchu křupavé. Výborné jsou s máslovými bramborami a hráškem.
Špagety s mozzarellou, rajčaty a rukolou

Jednoduchý recept na voňavé špagety plné zdravých a kvalitních ingrediencí. Orestovaný česnek, zralá rajčátka, výrazná rukola a lahodná mozzarella jsou zárukou povedeného jídla.
Krémová polévka z rajčat, batátů a cizrny – hustá a jemná bez mouky i bez smetany

Krémová a oku lahodící polévka, která ke skvělému výsledku nepotřebuje žádnou mouku ani smetanu. Batáty spolu s cizrnou ji přirozeně zahustí a dodají sytost.
Rajčata po italsku pečená v troubě – na slané koláče, omelety, pizzu, do sendvičů i lasagní

Bezpracná a jednoduchá úprava rajčat, kterou si oblíbíte. Upečené plátky pečených rajčat podle Italů využijete ke snídani k vaječné omeletě, jako ozdobu na slaný koláč quiche nebo do sendvičů.
Banánové snídaňové placičky s ovesnými vločkami – pečené v troubě, bez přidaného cukru

Zralý či přezrálý banán skvěle využijete v tomto jednoduchém receptu. Výživné a přirozeně sladké placičky se hodí ke snídani nebo do krabičky na výlet.
Pečené papriky plněné šunkovo-žampionovou směsí a cheddarem
Šťavnaté barevné papriky bohatě naplněné výraznou šunkovo-žampionovou směsí a sýrem cheddarem. Snadné na přípravu, efektní na talíři!