Segedín z trouby – hustý, smetanový, extra jednoduchá příprava

Poctivý hustý smetanový segedín s perfektně vyladěnou chutí. Díky pečení v troubě je téměř bez práce. Pořádná porce zelí a měkkého masa v jednom pekáči! Receptura je bez mouky.
Mrkvový dort na plech – jednoduchý na přípravu

Atraktivní a vláčný moučník inspirovaný mrkvovým dortem. Praktická verze “na plech” je rychlá a jednoduchá na přípravu. Zvládne i začátečník. Základ vyladěného krému tvoří božské Mascarpone v kombinaci se zakysanou smetanou. Mňam!
Krůtí wrap po řecku

Tortilla wrap s pořádnou porcí krůtího masa, které je doplněné o tvrdý sýr. Uvnitř najdete také čerstvé lístky polníčku a křupavé proužky červené cibule. Vše zvláčněné jednoduchým dresinkem s řeckými bylinkami.
Kuskus Maroko – rychlý oběd bez masa, vhodný i do krabičky

Skvěle ochucený kuskus v tradičním marockém stylu. Z běžně dostupných surovin. Rychlé jednoduché jídlo bez masa, které se hodí i jako praktický oběd do krabičky.
Baby brambory na loupačku s tvarohovou pomazánkou “Ranč mix”

V jednoduchosti je krása. Skvělé výživné jídlo téměř bez práce! Baby brambory ve slupce omaštěné máslem s vychytanou tvarohovou pomazánkou, která má šmrnc a neotřelou zářivou barvu.
Orecchiette s mletým mákem a hrudkovitým tvarohem – sladké výživné jídlo do 10 minut

Když máte po ruce kvalitní domácí mletý mák a šťavnatý tvaroh a přepuštěné máslo, můžete mít do 10 minut skvělé sladké jídlo na stole. A že je na něj někdy chuť.! Místo nudlí vyzkoušejte kloboučky orecchiete. Perfektní vychytávka.
Tagliatelle s krémovou žampionovou omáčkou “Houbař”

Kvalitní těstoviny tagliatelle obalené lahodnou krémovou houbovou omáčkou. V hlavní roli žampiony, kvalitní houbové koření a rostlinná smetana. Geniální výsledek i bez masa a šlehačky.
Mexická fazolová polévka s kukuřicí a sýrovými nachos

Výrazná polévka z pasírovaných rajčat v mexickém stylu. Červené fazole a žlutá kukuřice jí dodají barevnou pestrost a sytost. Polévka je bez mouky. Na talíři ji dokonale a typicky ozdobí tortilla chipsy s rozpečeným výrazným sýrem.
Rizoto pro děti s mletým krůtím masem “MIMI gril”

Atraktivní rizoto pro děti, které je snadné a příprava nezabere mnoho času. Kombinace rýže, zeleniny a kvalitního masa je osvědčená. Jídlo je jemné, přesto výrazné, takže si pochutnají i rodiče.
Špekové knedlíky bez masa se zelím z červené řepy

Skvělý recept na “špekové” knedlíky se “zelím”. Zajímavé, chuťově výrazné a tradičně vypadající jídlo. Ideální pro vegetariány nebo ty, kteří preferují bezmasou stravu. Zelí z červené řepy vás mile překvapí…
Zebra palačinky ze zakysaného podmáslí

Extra vláčné palačinky díky zakysanému podmáslí, které tvoří základ těsta. Část těsta odeberte, obarvěte kakaem a jedním tahem vykouzlete zebra efekt. Snadné, skvělé, výborné!
Opečené brambory s podušeným zelím a tempehem

Jednoduché a výživné rostlinné jídlo. Do zlatova opečené brambory, šťavnaté podušené zelí a výrazný tempeh. Dohromady skvělé!
Čerstvé tagliatelle s orestovanými cherry rajčátky, česnekem a sýrem – do 10 minut hotovo!

Rychlé, chuťově výrazné a na přípravu extra pohodlné těstoviny. Můžete je v klidu servírovat jako luxusní večeři nebo jako “rychlovku”, když má být jídlo do 10 minut na stole. Dokonalá kombinace čerstvých těstovin, výrazných rajčátek, sýra a koření.
Jablečný moučník s drobenkou – snadné jogurtové těsto

Moučník snadný na přípravu. Akorát hutné jogurtové těsto, které jen namačkáte do formy. 3/4 kila jablek zajistí opravdu šťavnatý výsledek. Každý si ho může osladit podle potřeby. Ať už cukrem, medem nebo rozinkami.
Baby brambory ve slupce – s máslem a kořením jako atraktivní příloha

Máslem maštěné a dokonale okořeněné baby brambory jsou nejen hezky vypadající, ale i chuťově báječnou přílohou. Perfektní jsou k rybě, masu, pečené zelenině nebo jen tak samotné s hustým kefírem.
Křupavá grilovaná zelenina z pánve – už ji nedělám jinak!

Takto připravená grilovaná zelenina je úžasnou a zdravou přílohou nebo chuťovkou. Rychlá příprava na grilovací pánvi je praktická, když potřebujete mít jídlo do 15 minut na stole. Žádný přepálený tuk, žádné spálené koření!
Křupavé celerové řízky s lepenicí

Křupavé řízky, jejichž základ tvoří zdravý celer. Skvěle k nim sedne tradiční bramborová příloha “lepenice”. Atraktivní jídlo plné chuti si můžete užít i bez masa.
Zapečená tortilla s mozzarellou, avokádem a vejcem – výživná, šťavnatá

Atraktivní a šťavnatý wrap s bohatou porcí kvalitních živin. Skvěle ochucené avokádo je perfektním výrazným “mazadlem”. Nic neteče ven. Wrap se hodí i do krabičky na cesty.
Čardášová polévka z rajčat a paprik – zahuštěná krupicí a rozšlehaným vejcem

Recept inspirovaný tradiční západoslovenskou kuchyní. V hlavní roli rajčata a papriky. Polévka snadná na přípravu, chuťově výrazná, prakticky a jednoduše zahuštěná krupicí a “sraženým” vejcem. Připravit ji můžete jak v jemné tak pikantní verzi.
Vláčná bezlepková bábovka ze zakysaného podmáslí

Vychytaná bábovka, kterou ocení celiaci nebo všichni, kdo dávají přednost moučníkům bez lepku. Skvělá konzistence díky podmáslí, chuť podtrhne kakao a voňavá citronová kůra.