Všechny recepty na myšičce

Štítky receptů

Sýrová pomazánka z camembertu

Jednoduchá a přitom velmi zajímavá pomazánka z vláčného sýru camembert, která se hodí jak na chleba, tak na jednohubky. Hotová...

Těstovinový salát s vařeným kuřecím masem a jogurtovo-sýrovým dresinkem

Vynikající sytý vychlazený salát s čerstvou zeleninou a měkkým masem se skvěle hodí k obědu do teplejších dnů. Praktický je...

Rychlé borůvkové lívance z ricotty – bohaté na bílkoviny

Běžné lívance jsou plné především mouky. V těchto lívancích hraje hlavní roli Ricotta. Lívance jsou nadýchané, vláčné, syté. Zkuste verzi...

Vývar se zeleninou, kapustičkami a domácí zavářkou

Další tip, jak vytunit kuřecí vývar a mít plný hrnec poctivé husté domácí polévky. Malé kapustičky získají díky vývaru lahodnou...

Topinka s volským okem, opečenými rajčaty a celerovým pestem

Vymazlit si občas křupavou topinku více chutěmi a barvami stojí za to! Volské oko s lehce rozteklým žloutkem, opečená rajčata...

Borůvkový tvarožník

Vynikající dezert plný bílkovin v podobě tvarohu, který je doplněný o lahodné borůvky. Snadný na přípravu. Osvědčená receptura.🙂...

Losos s jemnou kokosovou rýží a koriandrovou omáčkou

Rychlé a nenáročné jídlo, které máte do 20 minut na stole. Do zlatova opečený losos, který je uvnitř šťavnatý, voňavá...

Cuketový perník s citronovou polevou

Voňavý perník s bohatou porcí nastrouhané cukety uvnitř, která tam ani není poznat. Cuketa dodá perníku vláčnost. Povrch potřete rychle...

Cuketovo-sýrová pomazánka – skvělá na toustu, topinkách i do sendvičů

Cuketovou pomazánku dostanete na úplně jiný level, když cuketu předem upečete v troubě. Doplněná o výrazný tvrdý sýr má pomazánka...

Letní zeleninová polévka

Jednoduchá a rychlá polévka, která hýří chutěmi, barvami a je plná zeleniny. Bílé fazolky v rajčatové omáčce jí dodají sytost...

Pečený losos v teriyaki marinádě s červenou rýží a brokolicí

Barevný talíř plný kvalitních výživných a sytých ingrediencí. Pečený teriyaki losos má výraznou chuť a je už na vás, jakou...

Luštěninová polévka z fazolek mungo – bez mouky, bez smetany

Na přípravu jednoduchá luštěninová polévka. Chuťově zajímavá, z dostupných surovin. Hustá a krémová i bez mouky a bez smetany. Bohatá...

Jablečné kapsy z mrkvového těsta bez cukru

Výborné a vděčné křehké mrkvové těsto, ke kterému perfektně sedne vychytaná jablečná náplň. Vyrobte velké kapsy nebo malé šátečky, povedou...

Barevné těstoviny s restovanými rajčaty a ovčím sýrem Pecorino

Rychlé a jednoduché těstoviny, které jsou ideální pro období čerstvých zralých rajčat. Šťavnaté díky rajčatům, výrazné díky tvrdému ovčímu sýru....

Krémová polévka z pečené mrkve s parmezánovými krutony

Polévka extra jednoduchá na přípravu. Pečení dodá mrkvi šmrnc, polévka je pak výraznější a hutnější. Křupavé sýrové krutony skvěle vyrovnají...

Krémová červená čočka s cuketou, vejcem a rýží basmati

Jednoduché, výživné a snadné jídlo! Velká porce čočky může být pro trávení náročná. Vyhovuje mi ji proto doplňovat o zeleninu,...

Krémová červená čočka s cuketou, vejcem a rýží basmati

Jednoduché, výživné a snadné jídlo! Velká porce čočky může být pro trávení náročná. Vyhovuje mi ji proto doplňovat o zeleninu,...

Noky se smetanovou houbovou omáčkou

Krémová smetanová omáčka, která nádherně voní po houbách. Promíchaná s bramborovými noky tvoří osvědčenou kombinaci. Jednoduché na přípravu, nenáročné na...

Pohankové soba nudle s pečenou zeleninou a slaninou

Jedinečné soba nudle, které vynikají specifickou chutí. Chutnají skvěle nejen"po japonsku", ale i s pořádnou porcí do zlatova pečené zeleniny...

Cuketové chuťovky s parmezánem pečené v troubě

Plátky cukety zapečené v troubě do zlatova a do křupava s parmezánem. Jak jednoduché a vynikající! Skvělá chuťovka nebo zajímavá...
Click Here

Reklama partnera myšičky