Na tomto salátu je zvláštní způsob přípravy masa. Do zeleninových salátů se často používá spíše opečené nebo grilované maso. Do těstovinového salátu se mi ale osvědčila pomalu uvařená kuřecí prsa, která jsou jemná a krásně měkká.
Maso mi vznikne při přípravě tradičního vývaru, který nejčastěji dělám v pomalém hrnci. Mám pak plný hrnec dobré polévky a část masa použiju do těstovinového salátu.👍
Libové uvařené maso z kuřecích prsou se dá po vychladnutí hezky a pohodlně nakrájet na kostičky, takže se v salátu nerozpadne…
Množství ingrediencí přizpůsobte počtu porcí a také tomu, zda preferujete více či méně zeleniny.🙂
Na dresink
> ☝️Preferujete salát bez masa? Vyzkoušejte tento skvělý těstovinový salát s opečeným tofu a bylinkovým pestem.🙂
Ať vám saláty chutnají!🙂
Sdílet recept myšičky na: