Rychle / jednoduše / zdravě

Zdravé recepty pro děti

Jáhlové vločky jsou dobrým pomocníkem zdravé moderní kuchyně. Dokážou zahustit jakékoliv jídlo, zrovnatak poslouží na přípravu rychlé kaše.
Zeleninová polévka, kterou máte za pár minut hotovou a je vhodná pro děti asi od 8 měsíců věku.
Kdo nemá na Maledivy, může tvořit malé divy - ale z ovoce :-)
Rýžový či špaldový chlebíček namazaný pomazánkou? Neurazí, nenadchne. Co když ale z každého vyrobíte originální příšerku?
Rychlá varianta špenátové polévky, která je vhodná pro nejmenší děti.
Obilné kaše vařené z celých obilovin patří obecně k těm zdravým snídaním.Jejich příprava je jednodušší, než si možná myslíte :)
Vyrobit dětem plech sušenek není nic složitého. Tentokrát jsem zkusila klasické máslové, které vynikají svojí křehkostí. Vynechala jsem klasický cukr a místo něj použila sladký sirup.
Malým dětem často děláme různé krémové polévky. Když jsou ale větší, můžeme děti zaujmout velkými knedlíčky.
Kedlubna a jáhly jdou výborně dohromady. Polévka pro nejmenší bez mouky, bez mléčného výrobku.
Jídlo, které většině dětí chutná díky měkkým těstovinám a aktraktivní omáčce.
Jáhly jsou zkrátka báječné. Jednoduše z nich vyrobíte třeba tento sladký krém ...
Jak připravit chutnou rýži bez práce a lososa, který bude jemný a nevysušený.
Rychlý přehled zeleninových kombinací polévek pro nejmenší
Jedna ze základních zeleninových polévek, ve které prim hraje kořenová zelenina.