Rychle / jednoduše / zdravě
Jednoduchá a rychlá pomazánka, kterou si ráda dělám, když si chci na pečivo namazat něco zdravého výživného. Tofu zajistí porci bílkovin, avokádo zase zdravé tuky. Jsou v ní jen rostlinné ingredience...
Nadýchané výživné lívance, které vás zaujmou nejen nutričním složením, ale i šťavnatostí a barvou. Jsou univerzální. Dají se jíst na slano i na sladko, teplé i studené...
Zabořte lžíci do voňavé husté cibulačky s křupavou opečenou bagetkou a horkým rozpečeným sýrem...Potřebujete jen pár ingrediencí a výsledek je úžasný. Když přežijete tu chvilku práce s krájením a restováním cibule, všechno ostatní už je za chviličku...
Naučte se naplno a správně používat sušená rajčata. Objevte, proč jsou vyhledávanou ingrediencí na celém světě. Ať už se vám dostanou do ruky vysušené kousky rajčat nebo ty ve skleničce naložené v oleji, je dobré znát pár pravidel, jak s nimi zacházet.
Odlehčená vege verze špekových knedlíků se zelím. Vyzkoušejte zelí udělat z červené řepy a do knedlíčků zakomponujte tofu. Toto jídlo překvapí svojí chutí i sytostí. Červené víno řepu perfektně vyladí a dodá jí hloubku.
Přírodní tofu má tu výhodu, že ho můžete dochutit podle svého. Vyzkoušejte ho promíchat s rajčatovým pestem a budete překvapeni, jak je pomazánka jednoduchá, rychlá, výborná...
Rychlý dezert nebo sladká svačinka. Tento moučník je bohatý na bílkoviny a výborně vás zasytí. Skvělá volba, když máte na něco chuť, ale nechcete kalorickou bombu.
Vydatná smetanová polévka, jejíž základ tvoří velké bílé fazole. Vychází z tradiční staročeské kuchyně. Sytá, hřejivá, lehce do kysela díky zakysané smetaně.
Dokonalý předkrm nebo lehká večeře téměř bez práce. Prověřená kombinace tradičního italského sýra, grilovaných rajčat, bazalky a opečené bagetky. Uvnitř burraty je návyková krémová náplň. S kvalitním olivovým olejem a sklenkou vína dokonalost.