Rychlá polévka z levných a dostupných ingrediencí. Do 20 minut na stole. Vejce jsou spolu s krupicí krátce zapražená. Díky tomu v ní neplavou rozkvrdlané cucky vajec, které někomu nevyhovují. Díky pohankové krupici je polévka bezlepková.
Plný hrnec syté a výživné polévky, která je perfektní kombinací brambor, pórku a mungo fazolek. Hustá bez mouky. Krémově smetanová "bez krávy". Osvědčený způsob zakomponování atraktivní luštěniny, která má příjemnou chuť. Polévka je jednoduchá na přípravu a vždy se povede.
Jednoduchá krémová polévka bez mouky, jejíž základ tvoří cukety. Brambory vyladí konzistenci, smetana dodá jemnost a příjemnou chuť. Posypaná křupavými semínky nebo křupavou naklíčenou pohankou je hned o level nahoře.
Když zbydou buřty z opékání, přijde na řadu vděčný a na přípravu rychlý bramborový buřtguláš. Perfektně dochucený, akorát hustý. Plný hrnec jídla raz dva. Klasicky s kouskem chleba nejlepší.
Velmi snadná a rychlá krémová zeleninová polévka. Skvělou konzistenci i hustotu zajistí smetana z kešu ořechů. Připravíte ji raz dva z předem namočených kešu. Skvělá volba pro milovníky rostlinných jídel nebo všechny, kteří chtějí odlehčit a dát šlehačce volno.
Tradiční recept z Toskánska přímo od Itala. Jednoduchá, hustá a voňavá polévka, jejíž základ tvoří kvalitní čerstvá zralá rajčata a dobrý chléb. Snadná a praktická na přípravu, z běžně dostupných surovin.
Plný hrnec syté a voňavé polévky, která je přirozeně hustá díky červené čočce. Čočka se v polévce elegantně "ztratí", přitom každou porci doplní o živiny a vlákninu. Snadný recept, na kterém není co zkazit.
Tradiční vložka do čirých polévek a vývarů, kterou raz dva připravíte na pánvi. Obrovskou výhodou domácí přípravy je možnost zvolit pokaždé jiný druh mouky či jejich kombinace. Celestýnské nudle lze pohodlně připravit také v bezlepkové verzi.
Výrazná polévka v italském duchu plná rajčat a zdravého řapíkatého celeru. Přirozeně hustá, chuťově plná. Sytost a zajímavost jí dodávají vynikající sýrové knedlíčky z polenty, které máte hotové raz dva.