Domácí dýňové noky – na másle, s parmezánem
Noky z upečené dýně Hokkaido jsou zajímavé nejen vzhledem. I obyčejně opečené na másle, se sýrem a bylinkami mají skvělou chuť.
Domácí dýňové noky – na másle, s parmezánem

Noky z upečené dýně Hokkaido jsou zajímavé nejen vzhledem. I obyčejně opečené na másle, se sýrem a bylinkami mají skvělou chuť.
Šťavnatý jablečný koláč s pohankovou moukou
Osvědčený koláč, který se vždy povede. I přes svůj celozrnný charakter je křehký, vláčný, šťavnatý. Skvěle chutná i s minimálním množstvím cukru.
Šťavnatý jablečný koláč s pohankovou moukou

Osvědčený koláč, který se vždy povede. I přes svůj celozrnný charakter je křehký, vláčný, šťavnatý. Skvěle chutná i s minimálním množstvím cukru.
Špaldové preclíky v čokoládě s chilli
Netradiční chuťovka na párty, která je hotová za pár minut! Ve špaldové variantě, s kvalitní hořkou čokoládou a chilli papričkami jsou šmrncovní a na úrovni.🙂
Špaldové preclíky v čokoládě s chilli

Netradiční chuťovka na párty, která je hotová za pár minut! Ve špaldové variantě, s kvalitní hořkou čokoládou a chilli papričkami jsou šmrncovní a na úrovni.🙂
Dhál z fazolek mungo s rajčaty a kokosovým mlékem
Jednoduchý recept na tradiční indický pokrm. Dhál je chuťově bohatý, krémový, sytý… A porce luštěnin v jídelníčku je zajištěná.👍
Dhál z fazolek mungo s rajčaty a kokosovým mlékem

Jednoduchý recept na tradiční indický pokrm. Dhál je chuťově bohatý, krémový, sytý… A porce luštěnin v jídelníčku je zajištěná.👍
Dýňové bramboráky
Dobře ochucený bramborák je vděčná klasika…Má však i svoje osvědčené varianty. Zkuste bramboráky se zářivou dýní. Ozdobené smetanovým krémem a uzeným lososem jsou perfektní!
Dýňové bramboráky

Dobře ochucený bramborák je vděčná klasika…Má však i svoje osvědčené varianty. Zkuste bramboráky se zářivou dýní. Ozdobené smetanovým krémem a uzeným lososem jsou perfektní!
Sladké ovesné placičky ze 4 ingrediencí
Kouzlo těchto jednoduchých pečených placiček je v jablečném pyré. To se postará o dokonalé propojení ingrediencí i sladkost. Není třeba přidávat žádný tuk ani cukr…👍
Sladké ovesné placičky ze 4 ingrediencí

Kouzlo těchto jednoduchých pečených placiček je v jablečném pyré. To se postará o dokonalé propojení ingrediencí i sladkost. Není třeba přidávat žádný tuk ani cukr…👍
Křehké kapsy se špenátovo-sýrovou náplní
Když dělám menší kapsičky, plním je raději sladkou náplní. Větší kapsy dělám “na slano” a dávám do nich pořádnou porci výrazné náplně. Teď špenátovo-sýrovou…
Křehké kapsy se špenátovo-sýrovou náplní

Když dělám menší kapsičky, plním je raději sladkou náplní. Větší kapsy dělám “na slano” a dávám do nich pořádnou porci výrazné náplně. Teď špenátovo-sýrovou…
Křehké kapsy se špenátovo-sýrovou náplní
Když dělám menší kapsičky, plním je raději sladkou náplní. Větší kapsy dělám “na slano” a dávám do nich pořádnou porci výrazné náplně. Teď špenátovo-sýrovou…
Křehké kapsy se špenátovo-sýrovou náplní

Když dělám menší kapsičky, plním je raději sladkou náplní. Větší kapsy dělám “na slano” a dávám do nich pořádnou porci výrazné náplně. Teď špenátovo-sýrovou…
Polévka z pečené mrkve a paprik

Předem upečené papriky a mrkev dodají této jednoduché krémové polévce výraznější chuť. Příprava je extra snadná, výsledek výborný!
Dýňová polévka s pomerančovou šťávou

Dýňová polévka se dá dobře kombinovat s mrkví, paprikou, červenou čočkou, ale také s pomerančovou šťávou. Pomeranč dodá polévce netradiční a atraktivní nádech.👍
Křehké povidlové kapsičky z tvarohového těsta

Toto tvarohové těsto nemá chybu. Prověřené, perfektně se s ním pracuje. Ať už z něj vyrobíte povidlové kapsičky nebo ořechové šátečky, dopadne to výborně!!😀
Směs na topinky z hlívy ústřičné

Křupavé topinky s bohatou vrstvou čistě rostlinné směsi, jejíž základ tvoří hlíva, tofu a cuketa. Správné dochucení zajistí výraznou chuť.🙂