Výrazná polévka z pasírovaných rajčat v mexickém stylu. Červené fazole a žlutá kukuřice jí dodají barevnou pestrost a sytost. Polévka je bez mouky. Na talíři ji dokonale a typicky ozdobí tortilla chipsy s rozpečeným výrazným sýrem.
Recept inspirovaný tradiční západoslovenskou kuchyní. V hlavní roli rajčata a papriky. Polévka snadná na přípravu, chuťově výrazná, prakticky a jednoduše zahuštěná krupicí a "sraženým" vejcem. Připravit ji můžete jak v jemné tak pikantní verzi.
Jak naservírovat hustou a výživnou polévku do 30 minut? Snadno! Stačí mít vločky, oblíbenou zeleninu a 1 vejce. S kvalitním polévkovým kořením bude mít obsah hrnce i úžasnou barvu.🙂
Na přípravu snadná zeleninová polévka. Sladké batáty jsou vyvážené pórkem a ajvarem. Chuť je dotažena k dokonalosti díky rostlinné smetaně a křupavým opraženým semínkům.
Na přípravu velmi jednoduchá luštěninová polévka. V hlavní roli dostupné a na živiny bohaté fazole mungo. Pro odlehčení je bohatě doplněná kostičkami opečeného celeru, který ztratí svoji typickou chuť a připomíná spíše bramboru. To se může hodit.🙂
Hustá polévka s bohatou porcí zeleniny. Pro zjednodušení čas ušetří kvalitní mražená zelenina. Polévka je do 30 minut na stole. Chuťově výrazné drožďové nočky jí dodají šmrnc a sytost. Na talíři ji skvěle rozzáří čerstvé bylinky.
Stačí vám 2 ingredience a přes vidličku můžete jednoduše do jakékoliv polévky zavařit toto extra snadné kapání. Díky jemně mleté rýžové mouce je zavářka bezlepková. Výborně se hodí do rajské polévky.