Recept

Zeleninové špízy jako příloha

Zeleninové špízy je super nápad, jak sníst zeleninu a zároveň vyrobit pěkně vypadající přílohu. Příprava je snadná a raz dva hotová...

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

 Ingredience

  • Krátce předvařená kolečka brambor ( nebo den předem uvařené brambory ve slupce)
  • Barevné papriky
  • Cibule
  • A tak dále 🙂

 Postup

  1. Všechnu zeleninu kromě brambor dávám syrovou. Brambory buď předem krátce povařím, nebo je mám z předešlého dne uvařené ve slupce.
  2. Zeleninu a brambory napíchám na špejle a dám péct do trouby na plech na pečícím papíru na 190 stupňů po dobu asi 30 minut.
  3. Možností je také péct špízy rovnou třeba s krůtími karbanátky. A kompletní jídlo je v jednom tahu hotové!

Jak k zeleninovým špízům, tak ke karbanátkům, se výborně hodí domácí dip z hustého jogurtu, rajčatové pasty a hořčice. 👍

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...