View this post on Instagram
Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení
Ricotta je syrovátkový sýr s výbornými nutričními vlastnostmi. Je lehce stravitelný, přitom je to bohatý zdroj bílkovin.
Ricotta se dá jíst jako dezert s ovocem a medem na sladko, perfektně se ale také hodí do těstovin, dipů či pomazánek.
Ricottu smíchám s ajvarem, přidám na drobné kostičky nakrájenou čerstvou červenou papriku, nasekané zelené bylinky a je hotovo!
> ☝️A co dalšího s ricottou? Co třeba zkusit tuto extra rychlouomeletu s ricottou a sušenými rajčaty.🐭
Tato pomazánka je blesková záležitost! 👍
Sdílet recept myšičky na:
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *
Komentář *
Jméno *
E-mail *
Webová stránka
Uložit do prohlížeče jméno, e-mail a webovou stránku pro budoucí komentáře.