Cílem tohoto receptu bylo zakomponovat do pomazánky celou papriku. Syrová paprika sice hezky křupe, v pomazánce je ale nepoddajná a navíc pouští vodu.
Do pomazánek je proto nejlepší použít papriku pečenou. To můžete vyzkoušet v tomto receptu na pomazánku z pečených červených paprik.
Pokud bych i v tomto receptu chtěla použít papriku pečenou v troubě, upekla bych si paprik rovnou více a využila je do pomazánky, krémové zeleninové polévky nebo těstovin. Když už rozpaluju troubu, tak ať se to využije.🙂
Do této pomazánky s nivou jsem však tu 1 papriku opekla na pánvi a slupku jsem neloupala. Není tak měkká jako z trouby, ale cíl to splní.🙂
(1 miska pomazánky)
> ☝️Doporučuji vyzkoušet také tuto jednoduchou vajíčkovou pomazánku s nivou.🙂
Ať vám pomazánky chutnají.🙂
Sdílet recept myšičky na: