Česnekovo-bylinkové máslo (máslo, prolisovaný česnek, sůl, sušené nebo čerstvé bylinky jako petržel, tymián, bazalka, rozmarýn, saturejka atd.)
Postup
Nejdříve si připravím česnekové máslo. Tradiční máslo utřu s prolisovaným česnekem, osolím a doplním oblíbenými bylinkami. Másla si udělám buď jen trochu, aby stačilo na potření kukuřice, nebo udělám množství z celé kostky másla a ve skleničce uchovám v lednici. Máslo lze pak použít do zapečených panini, do těstovin nebo při přípravě ryb.
Vezmu kus alobalu, položím na něj studenou předvařenou kukuřici a mašlovačkou potřu česnekovým máslem. 3.Zabalím a peču v troubě na 185 stupňů asi 20 minut.
> ☝️Díky pečení v alobalu můžete dostat maximum chuti z červené řepy. Mrkněte na extra jednoduchý recept načervenou řepu pečenou v alobalu.🐭
Dobře ochucený kukuřičný klas je vždy atraktivní příloha nebo chuťovka. 👍