Pro mnoho lidí je normální jít, koupit krabici s nápisem halušky, směs zalít vodou a těsto je hotovo. Chuť ale nikdy nebude taková, jako když se halušky připraví doma. Jsou k tomu potřeba jen 2 ingredience. Mouka a brambory.
Podívejte se na recept na [klasické halušky](http://www.varilamysicka.cz/zdrave-recepty/zarucene-prave-slovenske-halusky-s-bryndzou-presny-navod-i-s-vychytavkami “klasické halušky”), kde máte i popsáno, jaký poměr mouky a brambor je zapotřebí.
> Halušky nemusíme jíst jen z bryndzou a slaninou nebo s dušeným zelím. Hosí se i jako příloha k omáčkám. Třeba k tomuto smetanovému kuřeti na paprice
Výhodou těchto halušek je, že jsou pevné na skus. Dají se tedy pohodlně míchat s čím vás napadne, aniž by z toho vzniklo cokoliv nevzhledného.
Tak s čím si je dáte vy? 🙂
Sdílet recept myšičky na: