Rychle / jednoduše / zdravě

Těstoviny

Jak může něco tak jednoduchého být tak dobré? Může.
Další recept na to, jak v kuchyni využít tempeh. Tentokrát výrazná česnekovo-petrželová variace.
Těstoviny Alfredo patří mezi základní jídla italské kuchyně. Inspirujte se. Můžete si připravit tradiční kalorickou variantu, nebo omáčce značně odlehčit.
Kombinace voňavého pórku, šunky, sýra a smetany je neodolatelná.
Boloňské špagety můžete uvařit i bez mletého masa ...
Nemusíte byt vegetarián či vegan, abyste si mohli občas pochutnat na jídlech s tempehem či sojovou smetanou. Rychlé, chutné, zdravé pro všechny.
Krátce orestované žampiony spolu se zeleninou zjemněné nejlépe rostlinnou smetanou. Jednoduché, výborné ...
Omáčka z cuket? Ano! Je moc dobrá a její příprava bleskovou záležitostí ...
Přijde vám cuketa tak trochu bez chuti a fádní? Vyzkoušejte její kombinaci s bylinkovým máslem a trochou sojové smetany...