vařilamyšička.cz

Hlavní stránka  Celá stránka s receptem

Wrap Mexico se Šmakounem - rychlé,zdravé, syté

22.07.2015 Kamila Metzová

Hlavní jídla

Šmakoun Mexiko je pikantní a mně velmi chutná zabalený spolu ze zeleninou a dresingem jako wrap.

Budete potřebovat

Postup

  1. Tortillu krátce opečte na sucho na pánvi.
  2. Obložte zeleninou a na proužky nakrájeným Šmakounem
  3. Pokapejte hustším dresingem.
  4. Zabalte tak, aby dole vznikla kapsička a nic spodem nevytékalo.

Šmakoun má vysoký obsah bílkovin, zelenina zase spoustu mikroživin a vlákniny. Tento wrap dostatečně zasytí, přitom je lehce stravitelný. Když ho dobře zamotáte, můžete si jej vzít i s sebou místo oběda ...

TIP

Pokud byste nesehnali chuťově výraznější Šmakoun Mexiko nebo Šmakoun uzený, tak lze použít i přírodní, je dobré ho ale krátce opéct na pánvi.

<p>Šmakoun není potřeba tepelně upravovat. Do wrapu se varianta Mexiko velmi hodí...</p>

<p>Zelenina může být jakákoliv, včetně syrové cukety, špenátových listů, papriky atd.</p>