10.11.2018 Kamila Metzová
Pudink může posloužit jako základ pro další nápady. Různé dezerty nebo svačiny ...
Tento pudink ráda dělám dětem jednou za čas jako svačinu. Když je čas, vyrobím si tužší domácí pudink, když není, použiji bio vanilkový pudink, který obsahuje pravou vanilku a neobsahuje barviva.
Při přípravě pudinku nepoužívám mléko ani cukr, pak ho ale doplním o tvaroh a med.
Vznikne z toho jemný krémový dezert, který voní vanilkou a medem. Když je chuť na sladkou svačinu, je to pro mě přijatelná volba.
Konzistence této verze pudinku zůstane stejná, i když ho necháte nějakou dobu v lednici. Med dávejte do pudinku za studena. Zachová si tak maximum ochranných látek.
<p>Pomocí šablon, které se běžně dají koupit, můžete na povrchu pudinku vytvořit různé tvary. Srdíčka, hvězdičky ... my doma jedeme vločky :)</p>
<p>V sezóně čerstvého ovoce jsou na pudinku výborné maliny, v zimě je můžete nahradit ovocným přelivem nebo nastrouhanou hořkou čokoládou.</p>