26.06.2019 Kamila Metzová
Když je nálada na něco lehkého, bohatě si vystačíte s červenou řepou a hustým jogurtem, chuť i nutriční hodnoty pak snadno vyladí hrstka vlašských ořechů.
Když už vařím červenou řepu, vždy udělám nějakou tu bulvu navíc a mám tak základ pro mnoho dalších jídel. Během chvilky tak můžu vyrobit zdravou pomazánku, polévku, přidat nastrouhanou řepu do moučníku nebo si vyrobit lehký salát.
Já si tento salát ráda dávám se žitnou bagetkou pokapanou panenským olivovým olejem.
Pokud byste si chtěli salát udělat sytější s větší porcí bílkoviny, můžete do něj zakomponovat vejce uvařené na tvrdo.
Ať se vám povede! :)
<p>Mám ráda tu veselou omáčku, kdy se spojí šťáva z řepy s hustým jogurtem. A ten adrenalin k tomu, když to jíte v bílém tričku :))</p>