10.04.2020 Kamila Metzová
Když máte v plánu maso a zrovna se vám nehodí trávit u plotny 2 hodiny, je dobré vytáhnout velký pekáč, naskládat do něj maso, brambory či jinou zeleninu, šoupnout to do trouby a hotovo! 🙂
Množství brambor a masa se jednoduše přizpůsobí plánovanému počtu porcí. Brambor dávám ale vždy o něco více, protože jsou extra jedlé... 🙂
Tento recept snese více variant, místo brambor lze dát různé druhy pevnější zeleniny, nebo jen brambory nakombinovat s dýní, řepou a tak dále...👍
Brambory pečené spolu s masem a česnekem získají vynikající chuť a jsou šťavnaté. 👍
K jídlu se hodí mistička okurkového nebo rajčatového salátu.
<p>To, jaké množství se udělá, záleží čistě na velikosti pekáče. Tento byl velký. 😀</p>
<p>A jídlo je na stole téměř bez práce...Křehká stehýnka a pečené brambory, které natáhly vůni česneku a šťávu z masa.</p>