Recept

Zapečený camembert

Když přijde chuť na rozpečený a lehce rozteklý sýr, není nutné ho schovávat do klasického trojobalu a smažit na pánvi. Možností je zapéct sýr v troubě spolu s domácí marinádou z kvalitních ingrediencí.

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Ingredience

  • Camembert ( na fotce je sýr v BIO kvalitě, bez laktózy)
  • Olivový olej
  • Sušené bylinky (např. Provensálské koření)
  • Pepř
  • Koření ( dala jsem směs koření, které obsahuje papriku, česnek, sezam, citronovou kůru, libeček)

 Postup

Tako zapečený camembert je výborné doplnit třeba o celozrnné topinky a misku zeleninového salátu. Kombinace lahodného sýra, bylinek, koření a olivového oleje je jedinečná.

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...