Recept

Wrap Mexico se Šmakounem – rychlé,zdravé, syté

Šmakoun Mexiko je pikantní a mně velmi chutná zabalený spolu ze zeleninou a dresingem jako wrap.

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Budete potřebovat

  • Tortilly či jiné placky na výrobu wrapů
  • Šmakoun – příchuť Mexico (pikantní)
  • Oblíbenou zeleninu
  • Domácí dresing

Postup

  1. Tortillu krátce opečte na sucho na pánvi.
  2. Obložte zeleninou a na proužky nakrájeným Šmakounem
  3. Pokapejte hustším dresingem.
  4. Zabalte tak, aby dole vznikla kapsička a nic spodem nevytékalo.

Šmakoun má vysoký obsah bílkovin, zelenina zase spoustu mikroživin a vlákniny. Tento wrap dostatečně zasytí, přitom je lehce stravitelný. Když ho dobře zamotáte, můžete si jej vzít i s sebou místo oběda …

TIP

Pokud byste nesehnali chuťově výraznější Šmakoun Mexiko nebo Šmakoun uzený, tak lze použít i přírodní, je dobré ho ale krátce opéct na pánvi.

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...