Recept

Těstoviny s tuňákem, pórkem a hráškem

Stačí vzít 3 suroviny, které jsou do pár minut hotové a hned je co zamíchat do těstovin! Hrášek jídlu dodá strukturu a podtrhne ho svojí krásnou barvou :)

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Potřebujete

  • Těstoviny uvařené na skus ( mohou být semolinové, bezlepkové, celozrnné, bio špaldové)
  • Tuňák v konzervě ( řezy nebo steak, dala jsem ten ve vlastní šťávě)
  • Pórek
  • Zelený hrášek
  • Olivový olej, kousek másla
  • Na dochucení sůl, pepř, zelenou petrželku

Postup

  1. Těstoviny uvařím al dente, tedy tak, aby byly pevné na skus.
  2. Mezitím si připravím na pánvi směs. Na olivovém oleji a kousku másla orestuji na mírném stupni pórek nakrájený na půlkolečka. Až zesklovatí, přidám slitého tuňáka a hrášek. Pár minut společně restuji, ochutím solí, pepřem.
  3. Promíchám s těstovinami, zjemním kouskem másla a přidám nasekanou petrželku. Hotovo!

Rychlých receptů na těstoviny není nikdy dost 🙂

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...