Pokud člověk narazí na výborné brambory, pak skvěle chutnají i samotné. Můžete je ale posunout o třídu výš a vytvořit tak z ohrané přílohy skvělou pochoutku.
Šťouchané brambory mohou sloužit většinou jako příloha, pokud k nim ale doplníte např. nějaký zeleninový salát, můžete si na nich pochutnat i jen tak.
Na fotce jsou šťouchané brambory s osmaženou červenou cibulkou a bryndzou. Kombinace bryndzy a dobrých brambor je úžasná. Na talíři pokrm pro oko i vitaminy navíc posypejte nějakou tou zelení.
Takže s čím vším se dají brambory ušťouchat? 🙂 Tady máte několik typů.
Šťouchané brambory s červenou cibulkou a bryndzou.
Šťouchané brambory se sýrem cottage a jarní cibulkou.
Šťouchané brambory s řeřichou, zelenými bylinkami a trochou smetanového sýra.
Šťouchané brambory s cibulkou, opečenými žampiony, zjemněné trochou mléka.
Šťouchané brambory s čerstvým máslem a pažitkou.
Šťouchané brambory s kyselým zelím známé jako „lepenice“.
Šťouchané brambory s vařenou mrkví, kapkou smetany a česnekem.
Šťouchané brambory s olivovým olejem a podušeným špenátem.