Na zelenině si můžete opravdu pochutnat, když ji s různými náplněmi zabalíte do tortilly. Dle mnohých návodů stačí tortillu ohřát/nahřát, daleko lepší ale je, když ji opečete krátce z obou stran na pánvi. Tortilla získá příjemnou “opečenou” chuť a vytvoříte si tak křupavý wrap. Toto je taková základní rychlá šunkovo-sýrová varianta. Tortillu můžete naplnit v podstatě čímkoliv, hlavní je ale spousta zeleniny, která třeba samotná někomu nechutná, ale zabalená v křupavé teplé tortille s výborným dresingem je hned atraktivnější.
Do tortilly můžete samozřejmě zabalit jen omezené množství náplně. Ne pokaždé je ale vhodné zkonzumovat dvě tortilly, naopak potřebujete jíst třeba více zeleniny (různé detoxikační či redukční programy). Tortillu tedy jednoduše nebalte, nechte ji rozloženou na talíři, bohatě obložte a jezte příborem.
Sdílet recept myšičky na: