Netradičně pojatá svačina, která zaujme především v období Velikonoc. Papírových obalů a vajec máme až až a k tomu ta všudypřítomná tendence originálně tvořit :)
A teď následuje seznam ingrediencí. No ten by mohl být nekonečný 🙂 Stačí se držet jediného principu. Dát do každé “jamky” přirozené potraviny namísto těch vysoce průmyslově upravených.
Potřebujete (například)
vejce vařené na tvrdo
malé překrojené minisendviče nebo toustíky ( já jsem udělala z domácího špaldového chleba)
zelený hrášek
proužky papriky či mrkve
kostičky tvrdého sýra ( mám raději vyzrálejší jako gouda a cheddar)
drobné ovoce, které neteče ( měsíčky mandarinky nebo hroznové víno
A pokud se vám nechce dávat do papírového obalu nic k jídlu, můžete použít stejný princip a vytvořit zajímavou velikonoční dekoraci.