Recept

Pestrá velikonoční svačina

Netradičně pojatá svačina, která zaujme především v období Velikonoc. Papírových obalů a vajec máme až až a k tomu ta všudypřítomná tendence originálně tvořit :)

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

A teď následuje seznam ingrediencí. No ten by mohl být nekonečný 🙂 Stačí se držet jediného principu. Dát do každé “jamky” přirozené potraviny namísto těch vysoce průmyslově upravených.

Potřebujete (například)

  • vejce vařené na tvrdo
  • malé překrojené minisendviče nebo toustíky ( já jsem udělala z domácího špaldového chleba)
  • zelený hrášek
  • proužky papriky či mrkve
  • kostičky tvrdého sýra ( mám raději vyzrálejší jako gouda a cheddar)
  • drobné ovoce, které neteče ( měsíčky mandarinky nebo hroznové víno

A pokud se vám nechce dávat do papírového obalu nic k jídlu, můžete použít stejný princip a vytvořit zajímavou velikonoční dekoraci.

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...