Palačinky si připravte tak, jak jste zvyklí. Já často experimentuji. Přidávám do těsta třeba pohankovou mouku, někdy je dělám i čistě celozrnné. Tady je NÁVOD
Palačinky pak namažte touto speciální špenátovou náplní, která je hustší a výživnější. Obsahuje totiž na bílkoviny bohaté tofu a také ovesné vločky.
Připravte si klasický špenát, jak jste zvyklí.
Do něj pak před koncem varu přimíchejte na hladkou pastu rozmixované přírodní tofu. Aby se tofu dobře rozmixovalo, lze k němu přikápnout trochu olivového oleje.
Směs je ale řidší, což není do palačinek praktické. Zamíchala jsem tedy do špenátové směsi několik lžic jemných ovesných vloček, které vše výborně zahustily. Jednoduché kouzlo, které funguje …
Další z fajn chutných nápadů, jak v kuchyni využít přírodní tofu … 🙂