Recept

Co s tofu? Zkuste ho v této špenátové náplni v palačince

I palačinky se špenátem se dají dělat na mnoho způsobů...

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Palačinky si připravte tak, jak jste zvyklí. Já často experimentuji. Přidávám do těsta třeba pohankovou mouku, někdy je dělám i čistě celozrnné. Tady je NÁVOD

Palačinky pak namažte touto speciální špenátovou náplní, která je hustší a výživnější. Obsahuje totiž na bílkoviny bohaté tofu a také ovesné vločky.

  1. Připravte si klasický špenát, jak jste zvyklí.
  2. Do něj pak před koncem varu přimíchejte na hladkou pastu rozmixované přírodní tofu. Aby se tofu dobře rozmixovalo, lze k němu přikápnout trochu olivového oleje.
  3. Směs je ale řidší, což není do palačinek praktické. Zamíchala jsem tedy do špenátové směsi několik lžic jemných ovesných vloček, které vše výborně zahustily. Jednoduché kouzlo, které funguje …

Další z fajn chutných nápadů, jak v kuchyni využít přírodní tofu … 🙂

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...