Recept

Rychlé lívanečky jen ze 2 ingrediencí

Lívanečky bez mouky? No jasně, jde to.

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Občas ke snídani dostanu chuť na tyto jednoduché, obecně známé a profláknuté lívanečky, jejichž výhodou je výborná sytivost, absence mouky a nízký glykemický index.

Jsou oblíbené ve fitness světě, zrovnatak ale mohou zahnat i obyčejnou chuť na sladké.

Když jsem je poprvé nanášela na pánev, nevěřila jsem tomu, že se mi podaří je otočit, ale jo, drží, ani jeden se nerozpadl. Podmínkou je ovšem kvalitní nepřilnavá pánev.

Budete potřebovat

  • 1 banán
  • 1 vejce
  • Tuk (ideálně kokosový nebo máslo Ghí)

Postup

  1. Banán poctivě rozmačkeje vidličkou na kaši
  2. Smíchejte s vejcem.
  3. Pánev potřete tukem a lžící tvořte lívanečky. Až se zatáhnou, obraťte a dopečte dozlatova i z druhé strany.

Samozřejmě můžete použít i nepřilnavý lívanečník.

Směs je dost tekutá a lívanečky jsou hodně měkké, chce to tedy opatrnost při jejich obracení.

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...