Recept

Restovaná cuketa jako příloha

Když máme zájem nahradit "klasickou" přílohu zeleninou, skvěle poslouží restovaná cuketa. Čím kratší dobu se připravuje, tím je křupavější.

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Budete potřebovat

  • Cuketu
  • Olivový olej
  • Na dochucení – sůl, případně koření dle chuti (často dávám kurkumu nebo provensálské koření)

Postup

  1. Cuketu omyjte.
  2. I se slupkou ji podélně rozkrojte, nakrájejte na proužky a pak na větší kostičky.
  3. Na nepřilnavé pánvi rozpalte olivový olej a cuketu restujte pár minut tak, aby “povolila”, ale zůstala křupavá.

Výborná jako příloha třeba tam, kde se jinak hodí brambory.

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...