Párky jsem vybrala kvalitní, dala jsem jich daleko méně, než se dává buřtů či točeňáku do buřtguláše, přidala jsem cizrnu, která je výživnou luštěninou s výbornou chutí. Když se dobře uvaří, je měkká, máslová a do tohoto jídla sedne. Zcela jsem se obešla bez mouky, pro lepší konzistenci jsem do hrnce na jemno nastrouala velkou bramboru.
Na fotce v talíři můžete vidět i nakrájené těstoviny. Měla jsem uvařené “trubky”, tak jsem jich tam nakonec pár překrojila. Prostě eintopf 😉
Místo uzeniny můžete použít tempeh nebo uzeného Šmakouna. Postup je stejný.
Pokud by byl “buřtguláš” málo hustý, použijte jednoduchý trik, který je u mě v kuchyni běžnou záležitostí 🙂 Odeberte z hrnce jednu naběračku brambor, cizrny atd.. Rozmixujte ji na kaši a vlijte zpět.
Sdílet recept myšičky na: