Recept

Brynzová česneková pomazánka

Domácí česneková pomazánka, jejímž základem je tentokrát ovčí sýr brynza. S lahůdkovou cibulkou dohromady do sebe dostanete pořádnou porci látek, které jsou velmi prospěšné pro trávení i imunitu.

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Budete potřebovat

  • 120 g bryndzy (pokud možno čerstvá nepasterizovaná)
  • 2 lžíce hustého bílého jogurtu
  • 1 lahůdkovou cibulku
  • 2 stroužky česneku
  • Hrstku oliv ( můžete zelené i černé)
  • Lžíci olivového oleje

Postup

  1. Cibulku a olivy nakrájejte na malé kostičky.
  2. Brynzu rozmačkejte vidličkou, smíchejte s jogurtem a přidejte všechny ostatní ingredience.
  3. Mažte třeba na žitný chléb nebo na celozrnné opečené tousty.

Je vynikající! 🙂

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...