Fazole a vejce, to je prověřená chutná kombinace, kterou si někteří rádi dopřávají i při snídaních. Samozřejmě snídaních někde u stolu. Tahat s sebou kamkoliv fazole se sósem a polotekutým volským okem není zrovna praktické.
Stačí ovšem zvolit správnou formu a jde to. Z fazolí jednoduše vyrobte pastu, tuhou pomazánku, která je v sendvičích skvělým pojidlem a zároveň výživnou složkou.
Uvařené vejce na tvrdo je sice o něco”zdravější” než opečená omeleta, má ale tendence ze sendviče vypadávat. Jistotou je tedy omeleta. Placka, kterou plácnete doprostřed sendviče, drží na místě, nevypadne, nekape …
Takto připravený sendvič je zdrojem kvalitních sacharidů, bílkovin i tuků. A když ho v krabičce doplníte o porci miniokurek, zajistíte si další přísun vlákniny a enzymů.
Je to praktické, vláčné, chutné 🙂
Sdílet recept myšičky na: