Pikantní rajčatová směs na opečenou bagetku

19.08.2014 Kamila Metzová ‐ Vařila myšička ‐ www.varilamysicka.cz

Kombinace šťavnaté pikantní zeleniny plné vitaminů a křupavé opečené housky je fakt výborná. Hodí se na večeři či k posezení u vína. Musíte hodně otvírat pusu, budete mít omatlané prsty a bude vám to odpadávat od pusy ...Musíte prostě jen počítat s tím, že je to pokrm, který se nedá jíst úplně inteligentně ;)

Budete potřebovat

Postup

  1. Rajčata nakrájejte na drobné kousky, cibulku to samé.
  2. Česnek prolisujte. Množství dle chuti. Klidně až 4 stroužky a bude to mít grády.
  3. Ochuťte bylinkami, solí a pepřem a zakápněte olivovým olejem.
  4. Bagetku rozkrojte na půl a opečte v topinkovači.
  5. Na opečené bagetky navršte zeleninovou směs. Klidně i s trochou šťávy, která vznikne v míse...

Toto jídlo je bohaté na vlákninu, enzymy a látky s antimikrobiálními účinky.