19.08.2014 Kamila Metzová
Tato směs na opečené pečivo či chléb nadchne každého, kdo má rád pikantní chutě.
Kombinace šťavnaté pikantní zeleniny plné vitaminů a křupavé opečené housky je fakt výborná. Hodí se na večeři či k posezení u vína. Musíte hodně otvírat pusu, budete mít omatlané prsty a bude vám to odpadávat od pusy ...Musíte prostě jen počítat s tím, že je to pokrm, který se nedá jíst úplně inteligentně ;)
Toto jídlo je bohaté na vlákninu, enzymy a látky s antimikrobiálními účinky.
<p>Základ této směsi tvoří na jemno nasekaná rajčata, jarní cibulka i s natí a česnek.</p>
<p>Základ můžete ochutit bylinkami, které vám voní. Úžasné jsou provensálské bylinky, zrovnatak si vystačíte třeba jen s oreganem ...</p>