03.03.2021 Kamila Metzová
Bez lepku Těstoviny Hlavní jídla
Těstoviny hotové do 15 minut. Extra snadné na přípravu. Kombinace křupavých zelených fazolek, výrazné chuti lososa a smetanového cottage je osvědčená.👍
☝️Chcete další tip na těstoviny? Zkuste tyto bezlepkové těstoviny s omáčkou z drcených rajčat, cizrny a pancetty.🙂
Ať se vám těstoviny povedou! 🙂
<p>Délka úpravy zelených fazolek se liší podle jejich typu. Některým stačí pár minut, jiné je třeba pod pokličkou chvíli podusit. Musí zůstat stále pevné na skus a hezky zelené.</p>
<p>K fazolkám přidám do pánve na drobno nasekaného lososa. S jeho množstvím to není třeba přehánět. Má výraznou chuť. Místo uzeného lososa můžete použít i čerstvého.</p>
<p>K fazolkám a lososu ihned přidám přírodní sýr cottage. Mám raději ten, který má větší hrudky obalené smetanou. Omáčku pak doplním ještě o smetanu. Tradiční nebo rostlinnou tak, aby byl výsledek krémový.🙂</p>
<p>Vše promíchám dohromady a zjemním smetanou tak, aby vzniklo trochu omáčky. Těstoviny nemají ve smetaně plavat, ale být jen lehce obalené.🙂Smetanu lze použít tradiční i rostlinnou.</p>
<p>Jídlo hotové max. do 15 minut.👍</p>