09.06.2012 Kamila Metzová
Drožďová pomazánka má velice specifickou a výraznou chuť. Je nenáročná, velice rychlá, dá se jíst teplá i studená.
Drožďová pomazánka má velice specifickou a výraznou chuť. Buď ji budete milovat, a nebo vám nebude chutnat. Nic mezi podle mě neexistuje :) Je nenáročná, velice rychlá, dá se jíst teplá i studená. Jen počítejte s tím, že droždí je dosti aromatické, takže budete muset pořádně vyvětrat ;)
Dobrou chuť :)
<p>Cibulku osmahněte dorůžova. V pomazánce bude lehce křupat. </p>
<p>Droždí rozdrobte na cibulku a podlijte trochou mléka</p>
<p>Droždí se po chvilce krásně rozpustí a "provoní" celý byt :)</p>
<p>Do rozpuštěné směsi vklepněte 3 vejce. </p>
<p>Po přidání vajec směs zhoustne na správnou konzistenci.</p>
<p>Pomazánku můžete jíst teplou nebo studenou.</p>