Těstoviny s tuňákem, pórkem a hráškem

Stačí vzít 3 suroviny, které jsou do pár minut hotové a hned je co zamíchat do těstovin! Hrášek jídlu dodá strukturu a podtrhne ho svojí krásnou barvou :)

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Potřebujete

  • Těstoviny uvařené na skus ( mohou být semolinové, bezlepkové, celozrnné, bio špaldové)
  • Tuňák v konzervě ( řezy nebo steak, dala jsem ten ve vlastní šťávě)
  • Pórek
  • Zelený hrášek
  • Olivový olej, kousek másla
  • Na dochucení sůl, pepř, zelenou petrželku

Postup

  1. Těstoviny uvařím al dente, tedy tak, aby byly pevné na skus.
  2. Mezitím si připravím na pánvi směs. Na olivovém oleji a kousku másla orestuji na mírném stupni pórek nakrájený na půlkolečka. Až zesklovatí, přidám slitého tuňáka a hrášek. Pár minut společně restuji, ochutím solí, pepřem.
  3. Promíchám s těstovinami, zjemním kouskem másla a přidám nasekanou petrželku. Hotovo!

Rychlých receptů na těstoviny není nikdy dost 🙂

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další recepty na myšičce

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Salát s pečeným křupavým květákem a domácím ranch dressingem

Výživný salát plný barev, chuti a vlákniny. V hlavní roli růžičky květáku, které jsou atraktivně ochucené a do křupava upečené...

Pita sandwich s vege kuličkami a domácím dipem

Pita plná chuti s "nemasovými" kuličkami. Inspirujte se a zapojte do jídelníčku luštěniny...atraktivně. Když kuličky správně ochutíte, je vyhráno......

Reklama partnera myšičky