Wrap s krůtím masem, cheddarem a česnekovým dresingem

07.05.2020 Kamila Metzová ‐ Vařila myšička ‐ www.varilamysicka.cz

Někdo je spokojený, když si do tortilly zamotá rajče se salátem a luštěninovou pastou, jiný zase preferuje porci masa.

Tentokrát jsem vyrobila tortillu pro skupinu č.2 a dala si záležet na tom, aby byla chuťově opravdu výrazná. Pečené okořeněné krůtí maso, cheddar, rukola a česnekový dresing jsou zárukou perfektního výsledku.

Ingredience

Postup

  1. Jako první si připravím maso do tortill. Je možné opéct kousky masa na pánvi a pak je nakrájet na drobno, mně se ale osvědčilo upéct maso v troubě rovnou namleté. Mleté krůtí maso dám do pekáčku, ochutím solí, pepřem, kořením na maso a dám péct na 190 stupňů asi na 45 minut.
  2. Připravím si dresing. Výborně funguje kombinace zakysané smetany, řeckého jogurtu doladěné trochou olivového oleje, soli, hořčice. Někdy přidám na chuť trochu citronové šťávy, rajčatové pasty nebo majonézy)
  3. Tortillu potřu trochou hustého dipu a doprostřed dám pruh masa. Na něj nastrouhaný cheddar, slabé plátky rajčat, rukolu a ještě trochu dipu.
  4. Sroluji a překrojím na půl.

> ☝️I když jste spíše na maso, doporučuji zkusit to "jinak" a vyzkoušet třeba tuto obědovou tortillu s vaječno-čočkovou pastou, rýží a zeleninou.🐭

Wrapy jsou vynikající záležitostí ať se naplní čímkoliv. Hlavně musí být šťavnaté.🙂