Vajíčkovo - ředkvičková pomazánka s pažitkou

08.04.2019 Kamila Metzová ‐ Vařila myšička ‐ www.varilamysicka.cz

Množství je na jednu misku pomazánky.

Budete potřebovat

Postup

  1. Vejce uvařte na tvrdo. Ředkvičky omyjte a nasekejte na drobné kousky. Já to dělám v malém robotu sekáčku. Posolte je a nechte chvíli vypotit, vodu vymačkejte.
  2. Vejce protlačte skrz mřížku nebo je nakrájejte nožem na drobné kousky, smíchejte s ředkvičkami, žervé, pažitkou, dochuťte solí, hořčicí, můžete dát i pepř. Pokud to vyhodnotíte jako nutné, zjemněte pomazánku ještě lžící hustého bílého jogurtu, můžete použít i Skyr.

Za pár minut hotovo a dobrou chuť :)