Medvídci s kokosovým olejem a medem

08.02.2017 Kamila Metzová ‐ Vařila myšička ‐ www.varilamysicka.cz

Jsou jemně cítit po kokosu díky kokosovému oleji. Voňavé, akorát pevné, aby se nerozpadaly, sladké od medu a hezké na pohled :)

Množství je na 1 plech, který obsahuje 12 formiček s medvídky.

Budete potřebovat

Postup

  1. Z bílků ušlehejte sníh.
  2. Vyšlehejte žloutky spolu s medem do krémové konzistence, přidejte změklý kokosový olej, vodu, mouku a trochu prášku do pečiva.
  3. Nakonec jemně vmíchejte sníh z bílků.
  4. Těsto naplňte do oblíbených formiček důkladně vymazaných kokosovým olejem a pečte na 175 stupňů asi 10 minut
  5. Po vychladnutí medvídky vyndejte s formiček a dle fantazie dozdobte rozpuštěnou čokoládou.

TIPY

Medvídci jsou čerství, víme přesně, co v nich je a ještě stojí jen pár korun ...