Kukuřice pečená v troubě s domácím česnekovo-bylinkovým máslem

12.10.2020 Kamila Metzová ‐ Vařila myšička ‐ www.varilamysicka.cz

 Ingredience

Postup

  1. Nejdříve si připravím česnekové máslo. Tradiční máslo utřu s prolisovaným česnekem, osolím a doplním oblíbenými bylinkami. Másla si udělám buď jen trochu, aby stačilo na potření kukuřice, nebo udělám množství z celé kostky másla a ve skleničce uchovám v lednici. Máslo lze pak použít do zapečených panini, do těstovin nebo při přípravě ryb.
  2. Vezmu kus alobalu, položím na něj studenou předvařenou kukuřici a mašlovačkou potřu česnekovým máslem. 3.Zabalím a peču v troubě na 185 stupňů asi 20 minut.

> ☝️Díky pečení v alobalu můžete dostat maximum chuti z červené řepy. Mrkněte na extra jednoduchý recept načervenou řepu pečenou v alobalu.🐭

Dobře ochucený kukuřičný klas je vždy atraktivní příloha nebo chuťovka. 👍